Brede aanpak

Ik kan u op veel manieren van dienst zijn.

Mijn dienstverlening wordt zo vorm gegeven dat deze past bij uw bedrijf. Elke organisatie is uniek. U heeft behoefte aan een oplossing voor uw bedrijf. Die past bij u, uw organisatie en uw producten. Ik begeleid u en uw medewerkers bij het vinden en organiseren van de rode draad, de essentie, waarbij u samen met uw medewerkers vorm geeft aan de veranderingen. Ik kan op veel manieren bijdragen aan het begeleiden, opzetten of verbeteren van processen en de onderlinge samenwerking. Het zijn juist de verschillen die er toe doen. Kortom maatwerk. En maatwerk vraagt om afstemming vooraf.

Vrijblijvend rode draad gesprek

Mijn “rode draad gesprek” is een uitgelezen mogelijk om eens open en eerlijk te praten. Dat kost u niets en u zit daarna aan niets en niemand vast. Dat eerste gesprek zal u waarschijnlijk iets heel belangrijks opleveren. Ik open namelijk uw ogen, of nee, Ik laat u anders kijken naar uw eigen organisatie, naar uw eigen processen, naar uw dagelijkse gang van zaken. En maak helder dat, en waar het beter kan. Effectiever. Efficiënter. Plezieriger. Winstgevender.

Het rode draad gesprek is bepalend voor het vervolg. Ik kan op vier manieren bijdragen aan het organiseren, opzetten of verbeteren van de processen en de samenwerking in uw organisatie.

  1. Externe adviseur/begeleider/implementeur om samen met u en uw medewerkers op een laagdrempelig wijze vorm te geven aan de veranderprocessen.
  2. Oproepbare adviseur, die bijspringt met logistieke, inkoop- en projectkennis of bepaald vakspecialistische kennis waarover uw organisatie niet beschikt en die toch essentieel zijn.
  3. Interim-manager, programma- of projectleider.
  4. Coach, die u of uw medewerkers begeleidt bij de veranderprocessen.
  5. Interne workshop en/of cursus.

Belangrijk uitgangspunt in mijn begeleiding is de essentie: uw organisatie doet zo veel mogelijk zelf waardoor het leereffect hoog en de kosten laag blijven. Voor een vrijblijvende rode draad gesprek  belt u 06 535 456 20 of stuurt u een mail naar frank-jan@vandeijckawakening.nl

In een samenwerking is het essentieel dat u weet met wie u dit doet. Wilt u meer over mij weten klik dan hier Mijn Credo