Mijn klanten

Voor ondernemers die hun resultaten willen verbeteren en met plezier willen ondernemen.

Al zo’n 25 jaar ben ik actief betrokken bij de problematiek in bedrijven en (semi)overheden die durven te veranderen om hun resultaten te verbeteren of eenvoudiger te realiseren. Hieronder leest u enkele van de problemen waar mijn klanten in de praktijk tegen aan lopen en waarbij ik help een duurzame oplossing te vinden.

“Als ondernemer zit ik te veel in de waan van de dag // Wil jij mij als ondernemer begeleiden naar meer succes.” Als ondernemer heb ik in de afgelopen jaren op mijn manier mijn bedrijf opgebouwd en heb ik de dingen gedaan die op dat moment nodig waren. Een aantal jaren waren we succesvol, groeiden we voorspoedig met mooie resultaten. Aan de dalende financiële resultaten van de afgelopen jaren zie ik dat het anders moet. Kun jij mij daarbij helpen?

“Als ondernemer heb ik het gevoel dat ik het allemaal alleen moet doen, dat alles altijd om mij draait.”  Onze organisatie is zo gegroeid dat we capabele mensen hebben die meer potentieel hebben als ze laten zien. Vanuit hun kennis en ervaring zouden onze medewerkers zelf meer initiatief kunnen nemen om samen makkelijker producten te realiseren en klanten beter te helpen. Hoe krijg ik dit voor elkaar?

“De markt kopieert ons A-merk producten waardoor ons onderscheidend vermogen aan het verdwijnen is.” In de afgelopen jaren hebben we een steeds groter wordende markt opgebouwd. Steeds meer klanten hebben de voordelen van ons product ontdekt. De laatste jaren merken we echter dat er steeds meer concurrenten meeprofiteren van de markt die wij met onze producten gecreëerd hebben. Ze hebben ons product gewoon nageaapt. Met onze inspanningen laten we nu de concurrentie groeien. Dat moet veranderen! Hoe maken we onze kwaliteitsproducten weer onderscheidend?

“We leveren te vaak verkeerde producten en doen dat ook nog eens te laat.” Uit de signalen die ik terug ontvang van mijn klanten mag ik concluderen dat we prima producten leveren we doen dat echter te vaak te laat of leveren een verkeerd product. Dat kan klanten kosten en onnodig veel inspanning voor de organisatie. Daar moet verandering inkomen. Hoe kunnen we het in een keer goed doen?

“We maken te weinig gebruik van de kennis en ervaring in ons bedrijf” Binnen ons bedrijf is er een breed scala aan specialisten die over een schat van kennis en ervaring beschikken. Helaas merk ik regelmatig dat dit potentieel te weinig benut wordt. Samen kunnen we projecten slimmer aanpakken en betere producten realiseren. Hoe krijgen we dat voor elkaar?

“Voor de productie of ontwikkeling van onze producten maken we te weinig gebruik van de mogelijkheden van de markt” Eigenlijk is elk product dat wij maken anders. Om optimaal te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van de klant is het noodzakelijk te beschikken over een netwerk van leveranciers die goed met ons samenwerken en snel reageren op onze vragen. Hoe krijgen we dit netwerk voor elkaar?

Anders kijken voor verbluffend resultaat.
Wilt u soepeler lopende bedrijfsprocessen, verbeterde samenwerking efficiëntere productie, een steviger supply chain, betere werksfeer, betere winstpositie.
 En het belangrijkste: een hechtere relatie met uw klanten en leveranciers en niet te vergeten weer ruimte om echt met plezier te ondernemen.  Klik dan hier om te lezen welke resultaten u en ik samen kunnen bereiken: Mijn aanpak